eivissa tota eivissa tota l informacio sobre eivissa, l illa de les seves vacances
EIVISSA - Tota Eivissa - Tota l’informació sobre Eivissa, l’illa de les seves vacances  eivissa tota eivissa tota l informacio sobre eivissa, l illa de les seves vacances

EIVISSA, coneguda com l’Illa Blanca, és la més bella de les Illes Balears. Increïbles platges i cales, alts i imponents penya-segats, un paisatge interior cobert amb una densa vegetació , tot això li ofereix el lloc perfecte per passar les seves vacances.
La capital de l’illa, Eivissa, anomenada Vila pels eivissencs per evitar la confusió amb el nom de l’illa, és una de les poblacions més antigues d’Europa. Va ser fundada per fenicis i cartaginesos i successivament ha estat una important fortalesa romana, àrab, catalana i espanyola fins a arribar a ser la ciutat més important de les Pitiüses, (que, segons alguns autors significa, "illes de pins") Eivissa i Formentera.
Avui, la capital i tota illa constitueixen l’ostentació de fortunes i famosos cèlebres al món.

Com descobrir CADA UN dels ben guardats secrets de l’illa?
EIVISSA 4 ALL disposa de tota la informació rellevant i necessària per planificar unes perfectes vacances a la increïble, mediterrània Eivissa de les vacances. EIVISSA 4 ALL serà la seva guia a tota la informació sobre Eivissa i a tota la seva diversitat, l’informarà sobre tot el que s’ha de saber per unes perfectes vacances a Eivissa.

L’illa d’Eivissa està constituïda per cinc municipis: Sant Josep de sa Talaia, Santa Eulària des Riu, Sant Antoni de Portmany, Sant Joan de Labritja i Eivissa -Eivissa (Vila), cadascun amb les seves peculiaritats i el seu propi encant particular.
Avui, la població de l’illa , consisteix en una increïble barreja de més de 80 nacionalitats, que reflecteixen perfectament el tranquil estil de vida propi d’Eivissa.
Els 210 quilòmetres de la mediterrània i retallada costa d’ Eivissa , oculten magnífiques platges i cales . Cada dia un aparador de capvespres fascinants i sortides de sol meravelloses. Eivissa atrau a tots els visitants que busquin relax, sol, diversió o acció.
Proclamada durant la temporada d’estiu, com la capital mundial número 1 de la Diversió, Eivissa és, sens dubte el lloc ideal per als que volen ballar i divertir-se en els seus super-clubs i discoteques.

A Eivissa en avió
A l’estiu hi ha vols directes des de diversos continents, mentre que a l’hivern tots els vols entrants des de Barcelona, Palma o Madrid. Els visitants que arribin a Eivissa en avió trobaran l’aeroport d’Eivissa modern i ben equipat per rebre i transferir les arribades i sortides de milions de passatgers cada any.

A Eivissa en vaixell
Avui els ports i les marines d’Eivissa están entre els més prestigiosos d’Europa.
Als ports d’Eivissa hi atraquen els Ferrys de línies regulars de les companyies Trasmediterrànea, Balearia i Trasmapi. Amb ells podrá trasladar.se a l’illa amb el seu propi mitjà de transport.
Els bitllets poden reservar.se per endavant i online.
Els ports d’Eivissa ofereixen amarratge, tant pels mega-iots de la jet set internacional, com per embarcacions de tota mena i mida per tal de pasar unes vacances a bord gaudint dels preciosos paisatges marítims que envolten Eivissa.

- Menú: TOTA EIVISSA, AEROPORT, LA INFORMACIÓ DE VACANCES, MARINES, EIVISSA HIVERN

Ibiza 4 all, La Guia d’Eivissa té tot el que cal saber per aconseguir unes perfectes vacances a Eivissa. El Directori més complet.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org