que fer a eivissa
EIVISSA - Tota Eivissa - Tota l’informació sobre Eivissa, l’illa de les seves vacances  que fer a eivissa
QUE FER A EIVISSA
 
DESCOBRIU EIVISSA
Gracies a les perfectes condicions climàtiques d’Eivissa, al seu clima suau a l’hivern i càlid a l’estiu, es poden practicar molts esports diferents i una gran varietat d’activitats durant tot l’any.
Recòndites cales al voltant de tota la costa de l’illa l’esperen per que vostè gaudeixi de les seves aigües cristal·lines i de les seves platges de fina i blanca sorra i els famosos bars de platja i xiringuitos li donaran la benvinguda per mostrar·li les postes de sol més increïbles i impressionants del món.
A la Casita Verde, Centre Ecològic d’Eivissa situat en una zona privilegiada en una bonica vall de Sant Josep amb vistes a Formentera pot gaudir d’educatius Eco-Diumenges amb tota la família.
- Menú: LES PLATGES D’EIVISSA, XIRINGUITOS, BARS DE PLATJA
ESPORTS a EIVISSA
A Eivissa resulta magnífic relaxar-se, prendre sol i divertir-se a la platja, però també ciclistes, submarinistes, excursionistes, kit i windsurfistes, navegants a vela o motor i els amants d’altres esports, poden gaudir de les diverses possibilitats d’acció que ofereix l’illa. Pot jugar a vòlei-platja, al tennis, al pàdel o al golf. Gaudir de passejades a cavall, karting, pesca en alta mar, natació, esquí aquàtic. Els cercadors d’emocions fortes busquen l’adrenalina, amb el parapent, ala delta, escalada en roca i ràpel, wakeboard, busseig en coves i d’excursió, travessies en motocicletes tot terreny, espeleologia, paintball professional o un passeig en globus. Entrenadors personals li ofereixen programes de formació individuals i personalitzats, classes de natació privades, etc.
- Menú: BUSSEIG A EIVISSA, EQUITACIÓ, VELA, KIT I WINDSURF, ESPORTS, AQUÀTICS
DE COMPRES PER EIVISSA
Eivissa és un reconegut paradís per als compradors. Botigues, mercats i shops online us ofereixen tot el que es necessita i es busca a Eivissa. No només les necessitats diàries, fruites i verdures orgànics amb una gran varietat de productes locals naturals, sinó també galeries d’art i botigues d’artesania, productes domèstics, mobles de disseny i vestits d’última moda.
Gaudiu d’un dia en els famosos "mercadillos" hippies de Las Dalias, Punta Arabi o Sant Jordi, amb música en viu i trobi regals únics, joies, art, artesania, penjolls i aliments
- Menú: Botigues a Eivissa, Mercats, Mercadillos i botigues online
ART a EIVISSA
Durant moltes dècades, artistes de tot el món s’han inspirat en la màgia de l’illa, en la diversitat de la seva bellesa natural, amb la llum més brillant que es pugui imaginar. Alguns dels artistes que, en els anys seixanta, van trobar a Eivissa el seu camí, segueixen a l’illa i mantenen petites botigues d’artesania o autèntiques galeries. L’ambient artístic d’Eivissa està ben viu i encara que la competitivitat és intensa, els artistes presenten regularment les seves exposicions en alguna de les innombrables galeries d’art d’Eivissa. Alguns presenten les seves obres a la galeria d’art Online: IBIZA ART
- Menú: Ibiza ART
EIVISSA : EXCURSIONS MARITIMES i RUTES PER L’ILLA
Les excursions i passejades per l’illa en bicicleta, vaixell o en cotxe li ofereixen l’oportunitat de gaudir dels magnífics i escarpats paisatges de la part nord de l’illa, on els turons coberts de boscos s’alternen amb els verds camps d’ametllers. Exclusives travessies nàutiques, excursions en vaixell a cavernes o a llocs culturals i serveis de ferrys entre ports estan disponibles per fer-vos gaudir de l’illa des del seu millor costat, el mar.
Desitgen llogar un veler o un iot? A tota l’illa d’Eivissa hi ha diversitat de serveis de lloguer de vaixells que ofereixen tot el necessari per aconseguir inoblidables excursions de vacances en vaixell o en veler a Eivissa.
- Menú: DIVERSIÓ I ESPORT, LLOGUER DE IOTS, TRANSPORTS ENTRE PORTS, EXCURSIONS EN VAIXELL A EIVISSA

Ibiza 4 all, La Guia d’Eivissa té tot el que cal saber per aconseguir unes perfectes vacances a Eivissa. El Directori més complet.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org