tot sobre eivissa, vida nocturna i clubbing
EIVISSA - Tota Eivissa - Tota l’informació sobre Eivissa, l’illa de les seves vacances  tot sobre eivissa, vida nocturna i clubbing
Eivissa : Vida nocturna i Clubbing
Eivissa és sens dubte el lloc ideal per a les persones a qui encanta divertir-se i ballar. Des d’Eivissa, capital mundial de les discoteques, es respira un ambient màgic creat per la seva irrepetible diversitat cultural, el seu clima fabulós i totes les persones de ment oberta procedents de tot el món .
L’Eivissa de les famoses megadiscotecas i clubs, a més de les escandaloses festes i les diàries nits de discoteca són la raó per la qual els amants de la diversió i els "ravers" tornen cada estiu per gaudir tota la nit de la festa en la inqüestionable i voluptuosa vida nocturna d’Eivissa, on es pot triar entre una gran oferta de
 famoses discoteques, amb DJ’s igualment famosos, a:
Amnesia Booom DC10 Eden Es Paradis Ibiza Rocks Ocean Beach Pachá Privilege Sankeys Space Ushuaia Zoo Project

Cada any, a Eivissa, al maig s’inicia la temporada de les discoteques amb les FESTES D’OBERTURA D’EIVISSA, que atrauen una multitud internacional que espera el moment de començar a ballar, com també ho fan a les ESPECTACULARS FESTES DE CLOENDA D’EIVISSA a l’octubre.
Durant tot l’estiu les discoteques sorprenen al seu públic amb espectacles musicals i visuals, que inclouen diferentes actuacions amb decorats i disfresses sensacionals.
Els estils House i Techno marquen certament el ritme a les pistes de ball, però avui la música d’Eivissa, que inclou també el famós MC, organitza concerts de Hip Hop amb controvertides actuacions d’artistes famosos. El moviment Underground Trance a Eivissa organitza populars i salvatges festes en xalets (il·legals).
Durant tot l’estiu a Eivissa es produeixen regularment actuacions musicals en directe i durant els mesos d’estiu tot tipus de llocs tenen el seu propi DJ per entretenir els seus convidats.
La seva guia A TOTA la vida nocturna d’Eivissa, espectacles i els propers esdeveniments, a més de la informació més recent sobre les sorprenents actuacions d’Eivissa en bars, platges i clubs.
- Menú: DISCOTEQUES, CLUBS, FESTES D’OBERTURA I CLOENDA, MÚSICA
Cada nit, a l’estiu, des de les 8 del vespre, milers de turistes i d’amants de la diversió surten a passejar pel Port d’Eivissa i la seva zona d’oci nocturn de carrers estrets i empedrats. Els visitants abarroten els llocs de venda, les botigues d’artesania i les botigues de moda.
Les terrasses a l’aire lliure ocupen els carrers, mentre que nombrosos bars, clubs, pubs, bars pre-partyes, restaurants de sushi i bars de copes us atreuen a les seves taules i actuacions.
Els carrers d’Eivissa, transformats en passarel·les de agraciades noies i nois de punta en blanc, passegen pels carrers promocionant els esdeveniments diaris de les discoteques.
Menú: BARS, RESTAURANTS, LA VIDA NOCTURNA, ESDEVENIMENTS, CALENDARI, LA GUIA, ELS ESDEVENIMENTS D’AVUI A EIVISSA
Ibiza 4 all, La Guia d’Eivissa té tot el que cal saber per aconseguir unes perfectes vacances a Eivissa. El Directori més complet.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org