tot sobre els restaurants de l illa d eivissa
EIVISSA - Tota Eivissa - Tota l’informació sobre Eivissa, l’illa de les seves vacances  tot sobre els restaurants de l illa d eivissa

RESTAURANTS DE EIVISSA

 

Tot sobre els restaurants de l’illa d’Eivissa

Durant dècades Eivissa ha estat una de les destinacions de vacances favorites per gent de tot el món, el que ha resultat en els molts tipus de cuina que es poden trobar avui a l’illa.
A Eivissa, bars de tapes de tots tipus i restaurants serveixen deliciosos plats de tot el món. Hi ha restaurants que només serveixen tapes, però també n’hi ha de mexicans, xinesos, tailandesos, els de sushi ,tant de moda, o restaurants de cuina italiana o francesa. Una àmplia gamma de cuina oriental com sushi, molts plats àrabs i per descomptat restaurants de cuina internacional .
Cada vegada són més els restaurants que han obert les portes a l’alimentació vegetariana, ecològica, biològica , fins i tot crua i al menjar macrobiòtic.
Però per sobre de tot trobarà a Eivissa la cuina mediterrània i espanyola, amb varietat de mariscs i productes locals frescos.
En particular, és recomanable la gastronomia local, la CUINA EIVISSENCA, amb els seus variats plats de carn o peix, acompanyats amb les característiques verdures i hortalisses locals i condiments com l’all i julivert, el pebre, el safrà i la sal d’Eivissa.
Especialment deliciosos són els plats locals de peix, ja que el peix és sempre fresc. Apats i tapes se serveixen en els bells paisatges d’Eivissa, a les platges, o en una tranquila zona rural.
EIVISSA RESTAURANTS
EIVISSA RESTAURANTS DE VILA (LA CAPITAL)
EIVISSA RESTAURANTS DE SAN JOSE
EIVISSA RESTAURANTS DE SANT ANTONI
EIVISSA RESTAURANTS DE SANT JOAN

EIVISSA RESTAURANTS DE SANTA EULÀRIA

Ibiza 4 all, La Guia d’Eivissa té tot el que cal saber per aconseguir unes perfectes vacances a Eivissa. El Directori més complet.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org