tot sobre wellness a eivissa vacances de sanacio holistica a eivissa
EIVISSA - Tota Eivissa - Tota l’informació sobre Eivissa, l’illa de les seves vacances  tot sobre wellness a eivissa vacances de sanacio holistica a eivissa

EIVISSA WELLNESS - VACANCES PER A SANACIÓ HOLÍSTICA A EIVISSA

Els grans poders transformatius que té Eivissa han fet que en pocs anys, s’hagi convertit en el primer destí europeu de wellness. Els serveis de wellness existents actualment a EIVISSA inclouen tractaments corporals i de sanació: teràpies de “pampering”, massatges, meditació o ioga, que contribueixen al relax, a eliminar l’estrès i a la desintoxicació, per tal d’incrementar els nivells de consciència, l’energia, l’estat de forma i l’espiritualitat.
Les vacances holístiques a Eivissa són populars entre els que busquen una forma més espiritual de passar les seves vacances en tallers de meditació, de ioga, o diferents retirs de wellness amb la guia necessària per millorar la consciència, la salut, el desenvolupament personal i espiritual.
Es disposa d’allotjaments per retirs, ajustats a totes les preferències i pressupostos.

Disponibles tot l’any: Tractaments de wellness i de bellesa, massatges, relax i "pampering": talassoteràpia, spas, banys termals i teràpies holístiques alternatives, com la Cristaloteràpia o la teràpia amb xocolata... s’ofereixen en els luxosos hotels spa

Les vacances i retirs holístics de sanació a Eivissa estan dirigits per experts terapeutes oficials, que els conviden a compartir la seva extraordinària experiència en sanació i wellness per a la ment, cos i ànima. En els retirs de sanació i de wellness a Eivissa, trobarà, a la seva elecció, l’últim en "pampering", teràpies, entrenaments o tractaments enfocats a guiar-lo al centre del seu benestar mental, físic i espiritual.

Els retirs de ioga rubricats per Lena Tancredi, en un esplèndid lloc a la Muntanya de la Posta del Sol, estan disponibles des del 25 d’abril fins el 30 d’octubre de 2014, juntament amb diversos retirs i tallers de wellness i de capacitació que li ofereixen la possibilitat d’experimentar: Ayurveda, la guarició per meditació específica, massatge ioga tailandès, cuina vegetariana, alquímia interior, interpretació xamànica dels somnis, meditació i ioga de concentració total.

Els esdeveniments de wellness que tenen lloc regularment a Ibiza són: Retirs de KU, Tallers de VoicEssence, Retirs de sanació del cor, retirs shamánics per a dones i un grup especial per a homes.

Les vacances holístiques a Eivissa ofereixen l’últim en sanació de l’esperit: Descansos i retirs de wellness i ioga a Eivissa. El nostre Calendari de Wellness a Eivissa Wellness el mantindrà informat dia a dia.

- Menú: VACANCES HOLÍSTIQUES, SALUT I WELLNESS, MASSATGES, TERÀPIES, BENESTAR
Ibiza 4 all, La Guia d’Eivissa té tot el que cal saber per aconseguir unes perfectes vacances a Eivissa. El Directori més complet.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org