tots els serveis a eivissa > lloguers casaments a eivissa llocs de feina a eivissa
EIVISSA - Tota Eivissa - Tota l’informació sobre Eivissa, l’illa de les seves vacances  tots els serveis a eivissa > lloguers casaments a eivissa llocs de feina a eivissa
EIVISSA: LLOGUER DE SERVEIS
Diferents empreses de serveis especialitzades, ofereixen una àmplia gamma de serveis, assistència o atenció personalitzades, serveis de contractació de personal i per a aquells amb necessitats especials qualsevol article específic.
EIVISSA RENT A CAR
La millor manera d’explorar la bonica illa d’Eivissa és en cotxe o moto. En tota l’illa es troben empreses de lloguer de tot tipus de cotxes per a Eivissa.
Hem seleccionat empreses de confiança que disposen des de cotxes de luxe i descapotables a minibusos i cotxes econòmics, des de furgonetes i limusines a jeeps 4x4 assequibles o els 2 CV de plena actualitat que inclouen una donació en el lloguer. Tot garanteix que trobarà el cotxe que s’ajusta a les seves necessitats.
- Menú: LLOGUER DE COTXES A EIVISSA, TRANSPORT
CASAR-SE A EIVISSA
Eivissa, la màgica illa blanca s’ha convertit en un popular destí on celebrar casaments. Els organitzadors de bodes d’Eivissa planegen cerimònies de somni, tradicionals o alternatives, en els millors llocs d’Eivissa. Ha somiat alguna vegada amb un casament a la platja, o davant l’altar d’una blanca església, amb una espiritual cerimònia davant d’Es Vedrà, una celebració hippy o una boda tradicional en un dels locals de moda d’Eivissa...? Wedding Planners d’Eivissa organitzen fins al més mínim detall la seva boda somiada, fins i tot amb càtering professional
- Menú: CASAR-SE A EIVISSA, CATERING
FEINES A EIVISSA
La temporada de vacances de la coneguda indústria turística d’Eivissa, es recolza en milers de treballadors, procedents de tot el món, eufòrics per poder treballar en aquesta illa increïble, certament amb un salari mínim, però amb els màxims avantatges que dona el ser part de les reunions entre bastidors i l’escena internacional de la vida nocturna d’Eivissa. Els que busquin feina o treballs temporals a Eivissa, haurien de revisar les nostres pàgines amb regularitat, ja que els promotors han començat la selecció per al 2014 !!
- Menú: LLOCS DE TREBALL A EIVISSA, OFERTES DE FEINA

Necessita un cotxe de lloguer, un servei de càtering, un dentista, aliments ecològics, una floristeria, un hospital, un massatge, un escúter, una farmàcia, una botiga de moda, un veterinari, una cadira de rodes o una licorería? Trobeu-ho tot a EIVISSA 4 ALL.

Ibiza 4 all, La Guia d’Eivissa té tot el que cal saber per aconseguir unes perfectes vacances a Eivissa. El Directori més complet.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org